Leie lokale

Du kan forhåndsbestille både mat og drikke til ditt arrangement. Du kan også booke Paint & Lounge for store og små grupper. Info om forhåndsbestilling og regler for booking finner du nederst på siden. Ta kontakt via Booking for å sende inn en bookingforespørsel.

Leie av Chambre

Chambre Séparée er fransk og betyr adskilt rom. Det er «et rom i rommet».

Vårt chambre séparée er egnet til opptil 20 personer. Leie av rommet forutsetter et minsteantall på 10 personer. Bordplassering, belysning og lydvolum bestemmer du selv, så lenge det ikke er til bry for andre gjester i lokalet. Du står fritt til å pynte så lenge det er tatt ned før neste åpningsdag/booking.

Tilgjengelighet
Mandag – torsdag (10:00-18:00) 2000,-
Fredag – lørdag (18:00-00:00 / 19:00 – 02:00)2000,-
*Kjøkkenet stenger kl. 20:00 på fredag og lørdag. Baren vil være åpen.

Ved forhåndsbestilling av mat eller Paint & Lounge Extra kreves et depositum på 30% av leien og total antall forhåndsbestilt mat.

Leie av lokale

Fredag & Lørdag
Leie av lokale på fredag og lørdag betyr leie av Platå & Chambre Séparée. Det vil bli stengt av med sperretau og vil fungere som et slags VIP område. I våre ordinære åpningstider vil det ikke være mulig å ha et lukket arrangement fordi vi ønsker fortsatt å kunne holde åpent for allmennheten i barområdet.
Minsteantall for leie av Platå og Chambre Séparée er 30 personer og forutsetter forhåndsbestilling av mat/drikke. Totalt er det plass til 70 personer.

Priser
Fredag (Etter kl. 19:00)5000,-
Lørdag (Etter kl. 19:00)10 000,-
*Kjøkkenet stenger kl. 20:00, se info om forhåndsbestilling av mat. Baren vil være åpen.

Depositum på 30% av leien og total antall forhåndsbestilt mat.

Leie av lokale utenom våre åpningstider

I ukedagene (mandag – torsdag) kan man leie hele lokalet og ha lukket selskap utenom våre åpningstider. På forspørsel er det også mulig å leie på søndag. Minsteantall for å leie hele lokalet er 40 personer og forutsetter forhåndsbestilling av mat/drikke. Vi har har plass til opptil 120 personer i våre lokaler og har omtrent 70 sitteplasser innendørs.

Baren vil være åpen, men kjøkkenet er stengt. Dersom man ønsker mat må dette forhåndsbestilles én uke i forveien. Egen musikk kan spilles fra vår sonos-app. Kunden må da gi oss en spotify-liste som vi legger til i spotify, og spiller av i sonos.

Priser
Mandag – torsdag (Etter kl. 18)5000,-
Søndag10 000,-
*Kjøkkenet vil være stengt, se info om forhåndsbestilling av mat. Baren vil være åpen.

Depositum på 50% av leien og total antall forhåndsbestilt mat.

Ta kontakt via Booking for å sende inn en bookingforespørsel.

Forhåndsbestilling av mat

Ved leie av lokalet, platå eller chambre séparée på kveldstid, er det mulighet for forhåndsbestilling av mat.

Våre tapasmenyer

Kald tapas bestående av forskjellige oster, skinker, frukt, marmelader, focaccia og aioli (Loveboard)
Pris: 229,- per pers.

Varm tapas bestående av alt det vår kalde tapas inneholder + kanapeer og varme tapasretter som saltbakte poteter, kjøttboller i tomatsaus og marinerte kyllingspyd.
Pris: 319,- per pers. 

Juletapas bestående av alt det vår kalde tapas inneholder + ribbe med asiatisk dipp, bakt brie med tyttebær, brioche med juleskinke og rødbeter, chevrekrem og valnøttvinaigrette. Velg mellom fransk sitronterte eller karamellpudding til dessert.
Pris: 449,- per pers.

Dersom du har ønsker om dessert til kald eller varm tapas kan du sende oss en forespørsel. Ved allergener, spesielle behov og restriksjoner kan menyen justeres noe. Vi har glutenfrie og veganske alternativer. Spør oss!

Forhåndsbestilling av drikke

Om du ønsker å tilby selskapet en velkomstdrink, eller vil ha en forutsigbar kveld, anbefaler vi å forhåndsbestille drikke. Dersom ønskelig kan alt av drikke på menyen forhåndsbestilles og gjøres klart til selskapet kommer. Drikkemenyen finner du her.

Generell info om booking

  • Vi har 20-årsgrense fra kl. 20:00. Kjøkkenet stenger kl. 20:00, deretter er vi en lounge og kun baren er åpen.
  • Det er ikke lov med medbrakt mat eller drikke. Se info om forhåndsbestilling av mat.
  • Egen musikk kan ikke spilles innen våre åpningstider ettersom vi har åpent for allmennheten i resten av lokalet. Utenom våre åpningstider kan vi spille av musikk fra ønsket spotify-liste.
  • Spesielle ønsker under bookinger må gis beskjed om på forhånd, da vi også betjener andre kunder og ønsker å være forberedt.
  • Lokalet kan pyntes så lenge pynt blir tatt ned før neste booking/åpningsdag.
  • Forhåndsbestilling av mat må skje senest én uke i forveien.
  • Avbestilling må skje innen 48t før bookingen, etter dette faktureres hele beløpet. Dersom avbestilling skjer under 1 uke i forveien og før 48t frist, er det kun depositum som må betales.

Depositum
Depositum kreves ved alle arrangementer hvor det forhåndsbestilles mat, eller det er booket Paint & Lounge Extra. Despositum vil variere ut i fra antall pers. booket, hvilket rom og tidspunkt.

Har du spørsmål eller ønsker å leie våre lokaler til ditt arrangement? Ta kontakt via Booking.

Vi tar forbehold om prisendringer og feil. Priser kan variere ut fra størrelsen på arrangementet, tid og vår kapasitet.